اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
نتایج نظرسنجی کنونی نشان داد کمبود نیروی کار ماهر و تورم، بزرگترین مشکلاتی هستند که به اقتصاد جهان آسیب می رسانند.
به گزارش ایسنا، بر اساس نتایج نظرسنجی اخیر منتشرشده، حدود 71 درصد از دنیای تجارت جهانی بر این باورند که قیمت ها به طور متوسط به افزایش خود ادامه خواهند داد و 66 درصد از پاسخ دهندگان نیز هوش مصنوعی را تهدید کنونی اعلام کردند، همچنین دنیای تجارت جهانی، کمبود نیروی کار ماهر و تورم را بزرگترین مشکل برای کسب و کارها می داند.
نظرسنجی اتاق بازرگانی بین المللی (ICC) و بنیاد اتاق های بازرگانی جهانی (WCC) پاسخ هایی را از نمایندگان 96 کشور که 90 درصد از ناخالص داخلی جهانی را تشکیل می دهند جمع آوری کرد و از تولید ناخالص داخلی (GDP) برای شناسایی محدودیت های اصلی در کسب وکارها و مسائلی که مانع رشد اقتصادی می شوند استفاده کرد.
نتایج این نظرسنجی در نشست اجلاس فدراسیون اتاق های بازرگانی جهان (WCF) اروپا و آسیا که در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه در استانبول به میزبانی اتحادیه اتاق ها و بورس های کالای ترکیه (TOBB) با حضور حدود 800 تاجر از 62 کشور برگزار شد، به نمایش گذاشته شد.
افزایش متوسط قیمت و تهدید هوش مصنوعی
بر اساس یافته ها، 71 درصد از جامعه تجاری جهانی انتظار دارند قیمت ها در 12 ماه آینده نسبتا افزایش یابد. در همین حال، 14 درصد انتظار دارند که قیمت ها با سرعت بیشتری افزایش یابد، 13 درصد معتقدند که افزایش قیمت ها ثابت می ماند و فقط سه درصد معتقدند که قیمت ها به طور متوسط کاهش می یابد.
مهم ترین محدودیت ها در آمریکای شمالی شامل تورم، کمبود نیروی کار ماهر، مالیات، مشکلات مالی، و سیاست داخلی نامشخص یا ناپایدار خواهد بود.
در همین حال، بزرگ ترین موانع رشد در اروپا و آسیای مرکزی، علاوه بر کمبود نیروی کار ماهر، تنش های ژئوپلیتیکی، تورم، مالیات ها و سیاست های داخلی نامشخص یا ناپایدار است.
تنش های ژئوپلیتیکی، تورم بر نگرانی های تجاری منطقه ای مسلط است
روند مشابهی در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا مشاهده می شود، اگرچه تنش های ژئوپلیتیکی، با 62 درصد برجستگی در پاسخ ها، در کنار مشکلات مالی در رتبه بسیار بالاتری قرار دارند.
وضعیت در شرق آسیا و اقیانوس آرام منعکس کننده وضعیت خاورمیانه و شمال آفریقاست، به جز تورم که به طور قابل توجهی بالاتر از 75 درصد در مقایسه با 37 درصد است.
آمریکای لاتین و کارائیب از ناامنی و محدودیت های نرخ ارز علاوه بر چالش های معمول سیاست داخلی نامشخص یا ناپایدار، مشکلات مالی، و مالیات رنج می برند.
بیزنس گزارش کرد، مسائل اصلی کشورهای جنوب صحرای آفریقا شامل مالیات، مشکلات مالی، واردات رقابتی، تورم و نرخ ارز است، در حالی که آسیای جنوبی با چالش های ناشی از فقدان پیشرفت های فناوری جدید و ناامنی در کنار مسائل مربوط به سیاست داخلی، مشکلات مالی و مالیات مواجه است.
این نظرسنجی نشان می دهد که هوش مصنوعی (AI) برای کسب وکارها، هم ریسک و هم فرصت تلقی می شود و 66 درصد آن را یک خطر و 23 درصد آن را یک فرصت می دانند.
در همین حال، عدم اطمینان اقتصادی به عنوان نگرانی عمده برای کشورهای در حال توسعه و توسعه نیافته در هنگام شمول مالی مطرح است. دسترسی به اعتبار که تورم مانع آن شده است، مشکل گسترده تقریبا در همه مناطق است.
چشم انداز مثبت
نتایج نظرسنجی از دیدگاه پاسخ نمایندگان اتاق بازرگانی نشان داد که چشم انداز کلی مثبت است و تقریبا 50 درصد از پاسخ دهندگان اتاق اظهار کردند انتظار دارند درآمد فروش طی یک سال افزایش یابد، در حالی که 30 درصد هیچ تغییری را پیش بینی نکردند.
یافته های نظرسنجی به طور کلی نشان می دهد که افزایش سریع تورم، افزایش هزینه ها و مختل کردن زنجیره تامین، عامل اصلی تاثیرگذار بر کسب وکارها در سطح جهانی است.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}